Avui: 09:00-14:00 h , 16:00-20:00 h 938901796 640933335 640933335
Temps de lectura 2 min.

El sèrum capil·lar és el teu millor aliat per a la cura del teu cabell i combatre els efectes del sol, el clor i la sal de la mar aquest estiu. Tracta el cabell de forma profunda i duradora, i gràcies a la seva formulació altament concentrada, els seus resultats són visibles en poc temps.

Pren nota i incorpora en la teva rutina aquest producte que ja és un must per lluir un cabell sa, brillant i flexible.

UN SÈRUM PER A CADA NECESSITAT

Hi ha diferents tipus de sèrums: per donar volum, prevenir i frenar la caiguda del cabell, reparar puntes, reduir l'encrespament, ... Cadascun pot estar destinat a tractar un problema diferent i les opcions són múltiples.

Alguns dels usos dels sèrums capil·lars són:

  1. Sèrum reparador de puntes. S'usa per hidratar i segellar la cutícula. En la seva formulació, es combinen ingredients com l'oli de karité o el d'argan per afavorir la recuperació de l'estructura natural del cabell.
  2. Sèrum antiencrespament. Reté la hidratació natural del cabell perquè no hagi d’ encrespar-se i obrir-se per buscar-la; un cabell encrespat està ressec i necessita hidratació.
  3. Sèrum per allisar, desembolicar i proporcionar lluminositat al cabell. Sol incloure en la seva composició olis vegetals i minerals, com és l'oli d'argan, així com ingredients per omplir les fibres i mantenir l'estructura capil·lar.
  4. Sèrum protector. Pot ser una bona opció abans d'anar a la platja o piscina si tens el cabell sec, tenyit, fràgil o trencadís.

Serum capilar, ¿para qué sirve?

PASSOS PER APLICAR-TE UN SÈRUM CAPIL·LAR

Sol aplicar-se com a toc final de la rentada i posar-te’l no et serà difícil, ja que, generalment, es presenten en esprai o en ampolles. Tot i que si vols que t'ajudi a donar-li brillantor i a definir la teva cabellera, pots utilitzar el sèrum capil·lar amb el cabell sec.

Passos d'aplicació:

  • Amb el cabell humit, posa't unes gotes (entre 2 i 6, en funció de la llargària) a les mans i frega-les per escampar el sèrum.
  • Aplica-te’l al cabell anant des de les puntes cap amunt.
  • Fes un massatge a les puntes i després al cuir cabellut, i torna a aplicar un parell de gotes en tot el pèl assegurant un bon acabat.
  • Raspalla't el cabell cap avall i eixuga'l bé..

Es recomana usar el teu sèrum capil·lar diàriament o, almenys, dos o tres vegades per setmana.

Aquest estiu, no ho dubtis i incorpora el sèrum capil·lar en la teva rutina de cura i bellesa per lluir un cabell sa i bonic. Recorda que a la teva farmàcia t'assessoraran sobre què sèrum capil·lar és el més adequat per al teu cabell i les seves necessitats.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris