Avui tancat 938901796 640933335 640933335

Et presentem al nostre equip

Mercedes López

Co-titular

Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona el 1991.

Des del primer moment s'interessa pels estudis de nutrició i compagina la feina de farmacèutica amb diferents activitats relacionades amb el món de la nutrició.

Esportista aficionada, l'any 2013 s'especialitza en Nutrició Esportiva i inicia l'assessorament integral a esportistes i gent activa des de la farmàcia.

Susan Valderrama

Co-titular

Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona.

Màster en Nutrició i Alimentació per la Universitat de Barcelona des del 1997.

Vinculada a la Vocalia d'Alimentació del Col.legi de Farmacèutics , formadora en educació nutricional.

Compagina feina, família, vida social i esport.

Gabriel Villares

Farmacèutic

Graduat en Farmàcia per la UB (Universitat de Barcelona) des del 2019 y acabant els estudis de Grau en Nutrició i Dietètica.

De pares farmacèutics, es va traslladar de A Coruña a Barcelona per jugar a hoquei patins. Actualment juga al Club Patí Vilafranca a nivell semiprofessional, compaginant estudis, treball i esport.

Especialment sensibilitzat amb el tema de la diabetis (té diabetis tipus I des de l'adolescència); la seva il.lusió és poder transmetre la seva experiència i els seus coneixements a qui ho necessiti. 

Lluc Bargués

Auxiliar de farmàcia

Graduat en Biologia per la Universitat de Barcelona des del 2017.

Està estudiant un Màster de Gestió Integral de l'oficina de farmàcia i el Grau Mig de Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia.

Té experiència rera el mostrador ja que hi treballa des del 2018. Li agrada molt el tracte amb el públic.

En el seu temps lliure, practica esports com la cursa a peu i esports de neu a l'hivern.

Sandra Hernández

Tècnica Farmàcia

És tècnica de Farmàcia i Parafarmàcia des del 2012.

Fa 7 anys que traballa en oficina de farmàcia, fent tasques como  dispensació, recepció de comandes, control d'estocs, caducitats, etc.

Li agrada molt poder ajudar a la gent i resoldre dubtes relacionats amb el món de la farmàcia. Vol ampliar coneixements de fitoteràpia, aromateràpia i flors de Bach.

Al seu temps lliure fa de professora de ball i, sempre que pot, s'escapa a la muntanya per estar en contacte amb la natura. Li encanten els animals.


Preu