Avui: 09:00-14:00, 16:00-20:00 938901796 640933335 640933335

Història

Farmàcia Sant Julià CB, una farmàcia centrada en el que més importa: el teu benestar.

Durant l’estiu de l’any 1980 la farmacèutica Montserrat Jonch Sampere obre les portes de la Farmàcia Jonch al carrer Eugeni D'Ors, al barri de Sant Julià de Vilafranca del Penedès. 

Durant gairebé trenta anys, la Sra Jonch va treballar a la farmàcia amb il·lusió, creant una xarxa de clients fidels, en la seva majoria veïns del barri. 

A finals de l’any 2019 es planteja la jubilació i proposa la transmissió de la llicència a la que era la farmacèutica substituta de la seva farmàcia, la Mercedes López Sánchez. Aquesta s’associa amb la Susan Valderrama Vila, també farmacèutica de Vilafranca del Penedès i creen una comunitat de béns per dur a terme el projecte.

Es firma la transmissió el 31 de Gener del 2020, a la notaria del Sr César Martin de Vilafranca del Penedès.

Dos anys desprès, a finals del mes de juny del 2022, la farmàcia es trasllada a un nou local al C/Arboç num 16

---------------------

La nostra raó de ser són els nostres pacients i tenir cura de la seva salut. Per això, cada dia centrem els nostres esforços en escoltar-te i oferir-te el millor consell per a tu i els teus.

La nostra més gran il·lusió és ampliar els serveis farmacèutics que som capaces de dur a terme com a professionals de la salut.

A més a més de medicaments, tenim una àmplia oferta de productes sanitaris, complements i suplements alimentaris, ortopèdia i cosmètica.

Som especialistes en assessorament a esportistes i gent activa. Fem un estudi personalitzat de cada cas i acompanyem a la persona durant el temps que necessiti per tal d'aconseguir els objectius.

Hem organitzat grups per promoure l'activitat física entre els nostres clients.

Realitzem seguiment farmacoterapèutic mitjançant elaboració de sistemes personalitzats de dosificació, que entreguem de forma setmanal o quinzenal.

Esperem que en la nostra farmàcia puguis trobar tota l’atenció que precises amb un tracte proper i professional.

Mercedes López

Susan Valderrama


Preu